Over mij

7404Reulen-web

Mijn naam is Jolanda Reulen en ben sinds 2011 ben ik Breathfulnesscoach. Tot en met 2019 heb ik mijn praktijk gehad in Tholen. Sinds 2020 heb ik mijn praktijk in het Breathfulness center in Steenbergen (NB). Ook werk ik op locatie (voor bedrijven) en online.

Mijn werk bestaat uit coaching in combinatie met ademhalingstherapie. Deze combinatie creëert een betere bewustwording en inzichten dan andere methodes én brengt de échte beweging naar verandering in gang. Ik ben niet alleen gericht op functionele inzetbaarheid maar richt mij vooral op duurzame inzetbaarheid.

Daarom besteed ik bij de behandeling van de klachten aandacht aan gedachtepatronen, overtuigingen, patronen in gedrag en de omgang met anderen, omgevingsinvloeden, voeding, beweging, ontspanning, communicatieve vaardigheden etc. om de balans tussen lichaam, hart en geest te versterken.

In de afgelopen jaren heb ik hiermee al veel mensen met goed resultaat mogen helpen in zowel de privé- als in de werksfeer.

Kernwoorden die mij typeren: vertrouwen, integer, open, transparant, humoristisch, verbindend, spiegelend, nieuwsgierig, praktisch, concreet, eerlijk en dynamisch.

Wil je een afspraak maken of meer informatie? Neem dan contact met mij op.