Over mij

7404Reulen-web

Mijn naam is Jolanda Reulen en ben sinds 2011 ben ik Breathfulnesscoach. Tot en met 2019 heb ik mijn praktijk gehad in Tholen. Sinds 2020 heb ik mijn praktijk in het Breathfulness center in Steenbergen (NB). Ook werk ik op locatie (voor bedrijven) en online.

Mijn werk bestaat uit coaching in combinatie met ademhalingstherapie. Deze combinatie creëert een betere bewustwording en inzichten dan andere methodes én brengt de échte beweging naar verandering in gang. Ik ben niet alleen gericht op functionele inzetbaarheid maar richt mij vooral op duurzame inzetbaarheid.

Daarom besteed ik bij de behandeling van de klachten aandacht aan gedachtepatronen, overtuigingen, patronen in gedrag en de omgang met anderen, omgevingsinvloeden, voeding, beweging, ontspanning, communicatieve vaardigheden etc. om de balans tussen lichaam, hart en geest te versterken.

In de afgelopen jaren heb ik hiermee al veel mensen met goed resultaat mogen helpen in zowel de privé- als in de werksfeer.

Kernwoorden die mij typeren: vertrouwen, integer, open, transparant, humoristisch, verbindend, spiegelend, nieuwsgierig, praktisch, concreet, eerlijk en dynamisch.

Wil je een afspraak maken of meer informatie? Neem dan contact met mij op.

 

 

Breathfulness onlineprogramma


Dit programma is écht iets voor jou!

Dit online programma helpt jou in 6 stappen door bewustwording meer balans te krijgen in je leven. Het is een interactief programma waarin je al vanaf stap 1 gaat ervaren hoe de ademhaling jou kan helpen om die bewustwording te creëren.
Het programma bestaat uit bewustwordingsoefeningen, ademhalingsoefeningen, informatie over thema’s als verbinding, authenticiteit, ontspanning, contact maken en nog veel meer. Tijdens het programma houden wij contact met elkaar via de mail. Aan het eind van het programma ga jij in een ademsessie ervaren hoe de harmoniserende ademhaling jou meer ontspanning, inzichten en balans kan geven. Daarnaast krijg je het hele programma in boekvorm thuis gestuurd zodat jij de rest van je leven, wanneer jij dat wil, terug kan vallen op alle informatie en oefeningen.

Dit online programma is een programma voor het leven. Gun jezelf het beste en schrijf je nu in!