Onlineprogramma

Adem je leven in balans!

En wordt weer de regisseur van je eigen leven.

Herken je dit?

Je hebt het gevoel dat je continue bezig bent met het leven te leven van anderen mensen in plaats van dat je bezig bent met je eigen leven. Je merkt dat gedachten continue malen door je hoofd en dat je heel veel piekert. Hierdoor kan je moeilijk focussen op datgene wat voor jou écht belangrijk is. Dit slurpt al je energie op. En aan het eind van de dag plof jij op die bank. Uitgeteld. En dat bad wat jij jezelf beloofd hebt, laat je maar voor wat het is. Je hebt de puf niet meer om jezelf daar toe aan te zetten. Je bent op.

Dit is zo vervelend!. Vooral omdat je de ander het beste gunt en je steeds meer het gevoel krijgt dat de ander zichzelf belangrijker vindt dan jou. En dit wordt dan ook nog eens versterkt door dat stemmetje in je hoofd dat zegt: “Je zou toch voor jezelf kiezen?” of je duwt het nare gevoel weg met “Ach, als de ander gelukkig is ben ik dat ook”.

BULLSHIT NATUURLIJK! Jouw geluk hangt niet af van het geluk van de ander. En dat weet je!

Waarschijnlijk heb je nu het gevoel dat je in je leven op een kruispunt staat.

Dat je weet dat, als je links afslaat, datgene krijgt wat jij kent. Niet fijn, maar je weet waar je aan toe bent.

Ga je naar rechts dan sla je de weg in naar je nieuwe leven. Een leven in balans, een leven waarin je je energiek voelt, midden in het leven staat en verlost bent van dat zware gevoel wat je nu al die tijd met je meezeult. Maar je twijfelt. Je weet niet goed wat je moet doen en of het je helpt.

 

Stel je voor dat jij het antwoord op jouw problemen al hebt?

Dat jij het alleen nog moet ontdekken?

Klinkt dit als een fantasie? Ik kan je verzekeren: dat is het niet.

Jouw ademhaling is DE oplossing voor datgene waar jij tegenaan loopt.

I know, dit klinkt raar … want ja iedereen ademt toch al …

Inderdaad, maar wist je dat jouw ademhaling precies weergeeft hoe jij je voelt op dit moment? En door te luisteren en bewust om te gaan met je ademhaling, kan jij jezelf sturen in hoe jij je voelt. Kan jij meteen stress loslaten wanneer jij stress voelt. Kan jij je negatieve gedachten omzetten naar positieve gedachten én kan jij je zelfverzekerder voelen.

 

Serieus? En dat alles door te ademen?

Jazeker. Ademen doen we automatisch. Dat gebeurt gewoon.

Hoe je ademt dat bepaal jij zelf. Jouw manier van denken heeft een grote invloed op je ademhaling. Dus als jij merkt dat je hoog ademt en de adem weer leert sturen vanuit je buik, dan zorg je voor ontspanning in jezelf waardoor ook je negatieve beperkende gedachten minder worden en zelfs verdwijnen.

 

Ik werk met de harmoniserende ademhaling. De ademhalingsvorm die wij binnen Breathfulness gebruiken. Door deze vorm van ademen te leren kan jij meer balans creëren in je leven.

Je adem is je levensenergie. Hoe meer levensenergie je tot je neemt, hoe energieker en vitaler jij je gaat voelen. Maar de ademhaling doet meer.

Zo kom je met de harmoniserende ademhaling meer in verbinding met wie jij écht bent, met jouw kern. Hierdoor ga jij voelen wat jij al weet en kan jij in actie komen vanuit dat innerlijk weten. Je word hierdoor bewuster van wat voor jou goed is, wat jij wil en hoe jij in het leven wilt staan. En niet geheel onbelangrijk, je gaat dat ook doen. Omdat het goed voelt. Omdat jij het jezelf gunt.

 

Ademen en bewustwording zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

De ademhaling zorgt voor het loslaten van oude, beperkende (en vaak negatieve) gedachten en patronen waardoor er ruimte ontstaat voor datgeen wat wél goed is voor jou.

En met die bewustwording en vanuit die verbinding met jezelf kan jij jezelf neer zetten in de wereld. Ben je niet meer afhankelijk van waardering en aandacht van anderen, maar weet je gewoon dat jij een waardevol persoon bent. En geef jij jezelf genoeg aandacht en zorg, waardoor jij makkelijker nee kan zeggen tegen anderen als dat voor jou juist voelt. Kun jij veel makkelijker je grenzen aangeven omdat die grenzen voor jou duidelijk zijn én hou jij je energie bij jezelf omdat je niet continue met anderen bezig bent. Je kan datgene wat van de ander is ook letterlijk bij de ander laten én toch er voor de ander zijn.

Wil je dit? Kom dan in actie!

Jij zal zelf die stap naar jouw next level in je leven moeten zetten. Alleen jij kan jezelf gelukkig maken. Alleen jij kan balans in jouw leven creëren. Niemand anders.

Schrijf je nu in voor mijn online programma ‘Adem je leven in balans’ en binnen 12 weken heb jij je leven weer in balans. Het is een programma waarin je in 6 stappen gaat ontdekken hoe jij die balans weer kan creëren door bewust te gaan ademen. Hierdoor kan jij loslaten wat jou tegenhoudt om écht in balans te zijn. Je gaat inzichten krijgen waardoor je snapt waarom jij de dingen hebt gedaan die jou uit balans hebben gehaald en je gaat leren hoe je in de toekomst kan voorkomen om in dezelfde valkuilen te stappen. Al vanaf de eerste stap ga jij ontdekken hoe de ademhaling jou hierin kan ondersteunen.

 

Zij gingen je voor:

Sofie
“Als kind heb ik astmatische allergie ontwikkeld. Dus sinds dat moment ben wel heel erg geconfronteerd geweest met het gebrek aan adem, of ademruimte. In 2012 ben ik begonnen te experimenteren met voeding en in 2013 was ik met een simpel dieet van enkel fruit en groenten volledig verlost van mijn ademhalingsproblemen. Sindsdien ben ik op een continu pad van groei en expansie. De adem blaast mij letterlijk nieuw leven in. Ik geloof ook heel sterk dat niets zomaar op je pad komt. Dus toen ik het online programma van Jolanda voorbij zag komen, wist ik dat ik dit moest gaan doen. Wetende dat er nieuwe expansie voor mij klaar lag om ontdekt te worden. Het programma is heel goed opgebouwd. De verschillende stapjes deden me telkens verlangen naar meer. Informatie en praktische oefeningen worden goed afgewisseld, zodat zowel mijn denken, voelen en doen geactiveerd werden en mooi konden samenwerken. Ik heb ook veel synchronisatie ervaren van de verschillende stappen met het dagelijkse leven. Gedurende het programma is er heel veel werk gebeurd aan mijn middenrif, samen met een osteopaat en een fascia therapeut. En op het einde van het programma is er veel oude spanning uit mijn maag vrijgekomen. Dit is nu nog bezig, maar op een heel hapklare manier, net als het programma zelf, zodat het allemaal vlot te verteren valt. De informatie uit het programma heeft me hier heel goed bij geholpen. Bewustwording is de start van alles. Door bewust te worden van hoe het middenrif er uitziet en hoe het verbonden is met de rest van mijn lichaam, ben ik ook bewuster kunnen gaan voelen. Wanneer mijn buik meer ontspant, beginnen soms mijn schouders pijn te doen, en dat is oké omdat ik nu de verbinding zie… het is gewoon een weg van ontspanning die ik afleg. Ik begrijp veel meer van mezelf en dat brengt rust in mijn systeem en aanvaarding en overgave, waardoor alles nog vlotter gaat. Het programma is dus zeker een aanrader als je meer ruimte wil voor al het mooie dat het leven te bieden heeft. Ik geloof heel sterk dat het allemaal een kwestie is van oude beperkingen los te laten om zo ruimte te creëren om het nieuwe te kunnen ontvangen. En de adem is daarvoor het ideale tool: je hebt het altijd bij en je kan het overal toepassen. Zo wordt het leven een werkelijk godsgeschenk.”

 

Saskia
“Ik vond het programma fijn om te doen. Ondanks dat ik zelf Breathfulnesscoach ben, heeft het me weer een aantal inzichten en tips voor voor oefeningen gebracht. De oefeningen, video’s en audio’s waren goed te volgen en brachten me weer volledig bij mezelf. Goed zorgen voor jezelf is heel belangrijk. Ik zou dit programma iedereen aanraden die graag meer rust, ontspanning, energie en bewustwording zou willen.”

Michael
“Ik heb al een paar keer bij Jolanda in de praktijk een ademsessie gehad. Hierdoor had ik al ervaren wat voor moois de ademhaling mij kon brengen. Om dit samen te doen met Jolanda was voor mij de perfecte combinatie. Toen ik hoorde dat zij een online programma had wilde ik deze meteen gaan volgen. Ik had inmiddels al ervaren wat het met mij deed als ik bewust bezig was met mijn ademhaling. Ik wilde nu nog meer weten, vooral toen ik hoorde dat het programma meer was dan alleen bewust worden van de ademhaling. Het programma is heel overzichtelijk. Ik had regelmatig van die ‘aha’ momenten. Het programma heeft mij weer met beide voeten in de aarde gezet. Het heeft mij geleerd om nog bewuster in het leven te staan. Om bewuster met mijn lichaam bezig te zijn. Om zuiniger op mijn lichaam te zijn. Je hebt tenslotte maar één lichaam, daar moet je dan ook goed voor zorgen. Ik raad iedereen aan om het programma te gaan doen. De ervaringen en inzichten die ik tijdens dit programma heb gekregen gun ik iedereen. Het is zo bijzonder om te ervaren hoe je, dankzij dit programma, veel te weten komt over jezelf. Als je ervoor kiest dit programma te volgen dan raad ik je wel aan om je volledig open te stellen voor de informatie die je krijgt. Doorloop vanuit nieuwsgierigheid het programma en ervaar wat de oefeningen en informatie met je doet. Door dit programma heb ik mijn grootste angst overwonnen. En dat heeft kunnen gebeuren omdat ik open en nieuwsgierig het programma ben ingestapt. Dankzij het online programma van Jolanda ervaar ik nu rust en vrijheid omdat ik mijn angst heb kunnen loslaten.”

 

Met Breathfulness harmoniserende ademhaling:

 • creëer je balans tussen je hoofd (denken) en hart (voelen).
 • herstel je de verbinding met je kern, met wie je werkelijk bent.
 • krijg je de regie over je eigen leven terug.
 • heb je de kracht om de verantwoordelijkheid voor je leven weer op te pakken.
 • ga je inzien welke valkuilen, overtuigingen en conditioneringen jou tegenhouden om echt voor jezelf te staan.
 • kom je weer volledig in je kracht te staan.
 • krijg je meer zelfvertrouwen.
 • krijg je energie en dit zorgt ervoor dat je weer vitaal door het leven gaat.

En ook …

 • kom je veel beter in contact met je lichaam, waardoor je de signalen van je lichaam sneller herkent en begrijpt.
 • creëer je emotionele balans.
 • doorbreek je beperkende en blokkerende gedachten en overtuigingen, waardoor ze geen invloed meer op je hebben.
 • laat je afvalstoffen beter los, zodat je lichaam minder vervuild raakt.
 • leer je je grenzen kennen en weet je hoe je in je dagelijks leven rekening houdt met jouw grenzen.
 • krijg je weer controle over je leven vanuit een innerlijk weten in plaats van controle vanuit je mind.
 • kan je je beter ontspannen.

En niet te vergeten …

 • kan je veel beter loslaten wat niet meer goed voor jou voelt.
 • kan je meer in het nu zijn, waardoor je geen energielek meer creëert.
 • kan je veel beter dingen accepteren, waardoor je niet in je emoties blijft hangen.
 • voel je veel beter welke voeding jouw lichaam nodig heeft.
 • word je je bewuster wat jij verlangt van het leven en kan je dit ook naleven.
 • kom je veel sneller in actie, omdat je je energiek en vitaal voelt.
 • ga je in alle opzichten meer rekening met jezelf houden, omdat je voelt dat jij het belangrijkste in jouw leven bent.

Breathfulness helpt je om te voelen wat je al weet. En als je voelt wat je weet dan wordt dit weten een innerlijk weten. Dan pas kan jij die keuzes maken die jouw leven verrijken en in balans brengen. Omdat je nu VOELT wat voor jou goed is.

Jouw persoonlijke groei staat op nummer één!

Met dit online programma creëer je in zes stappen balans op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Een groot pluspunt is dat je thuis, op je eigen tempo, op momenten dat het voor jou het beste uitkomt, bewust bezig kan zijn met je eigen persoonlijke ontwikkeling. Je zal er wel tijd voor vrij moeten maken. Maar ook daarin heb ik gedacht aan jou.

Neem voor elke stap drie weken. Zo heb je voldoende tijd om naast je drukke leven ook ruimte vrij te maken om dit programma te doen. En heb je meer tijd nodig? Geen probleem. In totaal kan je 24 weken in het programma. Dat zijn bijna 6 maanden!

 

Wat kun je verwachten aan het eind van het programma:

 • Je krijgt betere verbinding met je lichaam, zodat je voelt en weet waar jouw grenzen liggen.
 • Je leert beter communiceren met je lichaam, zodat je op tijd de signalen van je lichaam herkent en ook weet hoe je hiermee moet omgaan.
 • Je wordt je bewust van de overtuigingen en conditioneringen die je in het verleden bent gaan geloven. Je gaat onderscheiden welke overtuigingen en conditioneringen niet meer bij jou horen.
 • Je weet hoe je datgene kan loslaten wat jou energie kost.
 • Je creëert emotionele balans door te leren emoties toe te laten en te erkennen in plaats van dat je ze wegduwt.
 • Je herstelt de verbinding met jezelf, de verbinding met je kern.
 • Je ontdekt wie jij bent en wat jij nodig hebt om vitaal en energiek door het leven te gaan.
 • Je krijgt meer energie.
 • Het doorbreekt geblokkeerde ademhalingspatronen.
 • Je kan je beter ontspannen.
 • Het verbetert je geheugen en verhoogt je concentratie.
 • Je creëert over balans op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.
 • Je ontdekt hoe jij jouw eigen ruimte kan innemen binnen de relatie met de ander. Waarbij je jezelf én de ander in zijn of haar waarde laat.

 

Normaal gesproken kost dit programma 349 euro. Maar nu kun je gebruik maken van een super zomerse korting.

Jouw investering wordt dan 274 euro

Start nu met het online programma

 

 • 6 Lessen gedurende 10 weken. Op de eerste 2 weken na (want die duren ieder een week) krijg je elke 2 weken een nieuwe les.
 • Bijna 6 maanden toegang tot het programma. Heb je voor een een les meer tijd nodig, geen probleem! Je krijgt in totaal 24 weken toegang tot de Breathfulness academiesite.
 • Heb je vragen of wil je ergens iets meer over weten mail het mij dan. Binnen 48 uur heb jij antwoord.
 • Aan het eind van het programma krijg je het hele programma in boekvorm thuis gestuurd (met een leuke verrassing). Zo kan je de rest van je leven terugvallen op de oefeningen en de informatie je krijgt tijdens het programma.
 • Ook krijg je aan het eind van het programma een gratis ademsessie van een uur bij een gecertificeerd Breathfulnesscoach bij jou in de buurt. Je kan dan hetgeen je geleerd hebt onder begeleiding gaan toepassen.

 

 

Breathfulness een goede investering in je eigen geluk.

Ik gun jou het allerbeste. Ook voor mij was er een moment in mijn leven waarbij ik dacht: “Zo gaat het niet meer. Er zal iets moeten gaan veranderen. Maar hoe?”

Via via kwam ik in contact met Breathfulness. Dat is nu 10 jaar geleden. Ik kan oprecht zeggen dat dit mijn leven positief heeft veranderd. Van een vrouw die altijd bezig was met anderen, zichzelf altijd wegcijferde omdat ik de overtuiging had dat dat zo moest, werd ik een bewuste en krachtige vrouw die inmiddels goed weet wat ze wil in het leven.

Mijn gezondheid is beter geworden, slapeloze nachten zijn voor mij voorgoed verleden tijd en ik ben veel beter gaan voelen wat ik nodig heb. En ik weet ook hoe ik daar naar kan leven. Breathfulness is voor mij de beste investering in mijn leven geweest.

Weet ook dat je dit niet alleen hoeft te doen. Wist je dat jouw werkgever ook de mogelijkheid heeft om dit programma voor jou te kopen? Lees verderop hierover meer.

 

Investeer in jezelf zonder risico.

Het kan zijn dat je twijfelt of Breathfulness iets voor jou is. Of het je dat kan geven wat jij op dit moment nodig hebt. Bel of mail mij. Ik denk graag met je mee. Ik vind het namelijk heel belangrijk dat deelnemers bewust ja zeggen tegen dit programma. Door het er samen over te hebben kunnen we kijken of  het online programma ‘Adem je leven in balans’ jou datgene kan geven wat jij zoekt. En als blijkt dat dat niet zo is, zal ik dit eerlijk tegen je zeggen.

Nu weet ik zeker dat je geen spijt krijgt wanneer je dit programma koopt. Maar kom je tijdens het volgen van het programma erachter dat dit niet bij jou past, neem dan met mij contact op.  Tot en met stap 2 krijg jij jouw investering terug. Dus wat heb je te verliezen?

 

Koop het programma via je werkgever.

Zit je momenteel in de ziektewet of dreig je in de ziektewet te komen, laat je werkgever dan dit programma voor je kopen. Jij laat aan je werkgever zien dat je er alles aan wil doen om terug te komen op de werkvloer. En jouw werkgever laat zien dat hij jou daarbij wil helpen.

Wanneer je werkgever dit programma koopt zitten er ook een aantal voordelen voor hem/haar aan:

 • Je werkgever toont goed werkgeverschap.
 • Je werkgever laat zien dat hij begaan is met het welzijn van zijn werknemers.
 • Door deze investering te doen bespaart hij geld. Tenslotte kost een zieke werknemer hem meer dan wat de investering van dit programma is.

Omdat ik zelf 13 jaar lang werkgever ben geweest weet ik dat dit mogelijk is. Dus neem deze optie mee.

Heb je zelf een bedrijf weet dan dat je deze investering als aftrekpost kan opvoeren.

Waarom raadt Johanna jou dit programma aan:

Johanna

Omdat ik regelmatig last had van hyperventilatie heb ik besloten om, naast mijn oefeningen van de fysiotherapeut, het online programma van Jolanda te volgen. Ik had al eerder een ademchallenge bij haar gevolgd en de oefeningen die daarin stonden waren fijn en hielpen mij al om beter met mijn ademhaling om te gaan. Het programma heeft mij veel inzichten gegeven. Het belangrijkste inzicht dat ik gehad heb is dat mijn lichaam heel goed aangeeft wat goed voor mij is en wat niet. Ik moet er alleen naar luisteren en weten hoe ik er naar moet luisteren. En zelf de verantwoordelijkheid nemen om het anders te doen.

Dit programma heeft mij geleerd hoe ik dat moet doen. Ook voel ik me nu veel beter verbonden met mijn lichaam. Ik heb geen last meer van hyperventilatie. Het stukje in het programma hierover heeft mij heel veel inzichten gegeven.

Tijdens het programma krijg je veel informatie. Als je dit programma gaat volgen, ga er dan ook echt voor zitten. En ik raad je aan om alle oefeningen bewust te doen. Ze helpen je enorm om beter in contact te komen met je lichaam. De informatie die ik kreeg tijdens het programma heeft me op alle vlakken veel bewuster gemaakt, waardoor ik nu ook beter snap waarom ik de dingen heb gedaan die ik heb gedaan. En ik weet nu hoe ik andere keuzes kan maken die voor mij veel beter zijn. Wil je meer ontspanning en energie krijgen en wil je echt met jezelf in contact komen, dan raad ik je dit programma echt aan. Vooral de coaching tijdens het programma en de ademsessie aan het eind van programma is een enorme meerwaarde voor je eigen proces.

 

Word jouw nummer één!

Twijfel dus niet meer en weet dat jij de creator van je eigen geluk bent. Schrijf je NU in en zet de eerste stap naar jouw mooiste leven!