Contact

 

Samenvatting aanbod Breathfulness:

 

Individueel Consult

Wanneer wij een afspraak maken stuur ik je een vragenlijst door. Deze bespreken we bij de eerste afspraak samen zodat ik een goed beeld heb van je vraagstelling. Vervolgens leg ik je uit hoe ik jou met Breathfulness en de harmoniserende ademhaling kan helpen om antwoord te krijgen op je vraag en hoe ik je hierin verder kan begeleiden.

Voordat we gaan ademen leg ik je uit hoe de harmoniserende ademhaling in zijn werk gaat. Tijdens de harmoniserende ademhaling zal ik bepaalde punten op je lichaam aanraken (te vergelijken met acupunctuurpunten) om het ademproces effectiever te maken.

 

Tip: wanneer je komt voor een consult is het aan te raden om van te voren geen zware maaltijd te eten en draag niet te strakke kleding.

Kosten: individueel consult: €80,00 Studenten: €45,00

Duur: een consult duurt ongeveer 1 uur tot 1,5 uur.

Wil je een afspraak maken voor een consult? Bel mij dan! In overleg met jou plannen we dan een afspraak in.

 

Wat je verlangen, vraag of informatie behoefte ook is, het heeft je naar deze site gebracht. Wil je meer informatie of heb je een vraag laat het mij dan weten via onderstaand formulier. Ik zal je dan zo snel mogelijk antwoord geven.

 


Jolanda Reulen

Praktijkadres:
Breathfulness center
Krommeweg 10c
Steenbergen
T +31 – 6 12 19 98 81
E info@jolandareulen.nl
I www.jolandareulen.nl


U kunt het onderstaande formulier invullen zodat ik contact met u opneem

Breathfulness onlineprogramma


Dit programma is écht iets voor jou!

Dit online programma helpt jou in 6 stappen door bewustwording meer balans te krijgen in je leven. Het is een interactief programma waarin je al vanaf stap 1 gaat ervaren hoe de ademhaling jou kan helpen om die bewustwording te creëren.
Het programma bestaat uit bewustwordingsoefeningen, ademhalingsoefeningen, informatie over thema’s als verbinding, authenticiteit, ontspanning, contact maken en nog veel meer. Tijdens het programma houden wij contact met elkaar via de mail. Aan het eind van het programma ga jij in een ademsessie ervaren hoe de harmoniserende ademhaling jou meer ontspanning, inzichten en balans kan geven. Daarnaast krijg je het hele programma in boekvorm thuis gestuurd zodat jij de rest van je leven, wanneer jij dat wil, terug kan vallen op alle informatie en oefeningen.

Dit online programma is een programma voor het leven. Gun jezelf het beste en schrijf je nu in!