Bent u een werkgever?

Breathfulness staat voor het realiseren van voldoening, uitdaging en vervulling.

Vanuit een holistische aanpak wordt er aandacht besteed aan het optimaliseren van:

 • fysieke vitaliteit,
 • het versterken van het mentale deel (het creatief en oplossingsgericht denken)
 • het ontplooien van een krachtig zelfbeeld.

Het creëert richting en geeft inzichten om kwaliteiten en talenten te ontdekken, te benutten en vanuit hart en ziel te doen waar je goed in bent.

Kortom: Breathfulness is vernieuwend, diepgaand, dynamisch én oplossingsgericht.

 

Verzuimpreventie

Aanpak van verzuimpreventie zal plaatsvinden middels individuele trajecten en/of groepstrainingen. Deze zijn gebaseerd op thema’s als communicatie, weerbaarheid en vitaliteit. Naast maatwerk is er ook een online-begeleidingsprogramma beschikbaar, waardoor er tijd- en plaatsonafhankelijk gewerkt kan worden. Eventuele individuele sessies kunnen zowel in persoon (bv op locatie) als via Skype en dergelijke worden gerealiseerd.

Wanneer het voor preventie te laat is, gaan we doen wat er nodig is om het herstel te bevorderen en te versnellen. Ik laat de klant inzien dat zelf de verantwoordelijkheid nemen voor zijn* eigen gezondheid en welzijn de éérste stap is naar herstel. Daardoor gaat hij doen wat hij wérkelijk wilt.

Dat kan niet als men alleen leeft en handelt vanuit het hoofd. Hierin is belangrijk dat hoofd én hart met elkaar verbonden zijn. De binnen- en buitenwereld werken als het ware samen.

Ik ga je helpen en begeleiden om die verbinding weer te herstellen.

 

Samen aan de slag

Mijn aanpak van verzuimherstel doe ik door individuele maatwerk-interventieplannen op de volgende gebieden aan te bieden:

  • Vitalisering van het fysiek lichaam; vrijmaken van gestagneerde energie en versterking van de weerbaarheid.
  • Versterken van het creatief en oplossingsgericht denken en verbeteren van de communicatieve vaardigheden.
  • Ontplooien van de kwaliteiten van de klant en zijn innerlijk leiderschap.
  • Verbanden en prioriteiten zien tussen deze verschillende gebieden.

De uitkomst is balans tussen hoofd en hart, tussen jezelf en de ander, privé en werk.

 

Contact

Wilt u meer informatie over hoe ik kan bijdragen aan het (preventief) verlagen van uw ziekteverzuim neem dan contact met mij op. Samen gaan wij dan kijken wat ik voor u op dit gebied kan betekenen.

 

* In de tekst schrijf ik in de ‘hij’ vorm. Dit heb ik gedaan omdat dit prettiger schrijft en leest. Uiteraard geldt hetgeen ik hierboven beschreef ook voor uw vrouwelijke werknemers.